Vrijwilliger Anjo


Ik help de stichting met verschillende dingen, zelf gastgezin worden stond vanwege onze eigen kater niet direct op de planning maar als je al vrijwilliger bent voor de stichting is die stap niet zo groot is gebleken. Ik reed naar een melding voor een gevonden kitten, de kleine meid bleek ziek en erg hongerig. Ze overlaadde me direct met zoveel kopjes en kusjes en kroop zo dicht tegen me aan. Ze leek zich eindelijk veilig te voelen, ze wist dat het goed was. Lekker mee naar huis dus, bij ons aansterken en beter worden en daarna zien we wel verder.

Waar plek is voor 1, is ook plek voor 2 dus al snel kwam ook kitten nr 2 bij ons logeren. Gezellig!
Ze hebben inmiddels allebei hun gouden mandje gevonden, het is heel erg dankbaar om ze op weg te helpen naar een mooie toekomst.

Samen met Brenda beheer in de facebook pagina, wat voornamelijk het schrijven van stukjes tekst, updates plaatsen en berichtjes beantwoorden inhoudt.
Ik help met het verzamelen van (voer)donaties, het inzamelen van kleding en doe de verkoop van verschillende artikelen. We hebben een vrijwilligster die kattenspeeltjes maakt en momenteel verkopen we ook te gekke handgemaakte sleutelhangers. Opbrengst voor de katten uiteraard!

Daarnaast ritjes naar de dierenarts, helpen met meldingen van gevonden kittens/katten, ik help waar nodig en ben dus het manusje van alles.
En dat de hulp hard nodig is blijkt wel uit het aantal katten dat we al op weg hebben mogen helpen naar een betere toekomst. En daar doen we het voor!