Appie

Onze lieve Appie. Hij verdiend het beste huisje wat er is om de rest van zijn leven te mogen blijven. Een huisje waar hij liefdevol gezelschap heeft en een warme bank om op te liggen.
Appie is zwervend bij ons gekomen. Gelukkig hebben we zijn levensverhaal kunnen achterhalen. Appie heeft zijn hele leven gewoond bij een oudere mevrouw die goed voor hem heeft gezorgd. Helaas moest ze naar een verzorgingshuis en was het voor de familie lastig een huisje te vinden voor Appie.

Appie is verhuisd naar een boerderij. Daar had hij het zelf al snel gezien en heeft de benen genomen. Zo is hij een poos later vermagerd en zwervend aangetroffen op straat. Met toestemming van de familie woont Appie nu bij ons en mag hij via ons op zoek naar een huisje.
Appie is een grote schat. Hij is zo dankbaar dat hij weer een huisje heeft om in te wonen, hij slaapt graag op de bank en is graag bij je. 's avonds weet hij ook de weg naar de slaapkamer te vinden en komt dan graag op bed liggen.

Hij woont bij de stichting nu samen met de andere katten, groot en klein en dat vind hij allemaal goed. Hij is hartstikke relax, zelfs de stofzuiger maakt op hem geen indruk.
Appie houdt van lekkere hapjes, en dat mag ook want hij mag nog wel wat bijkomen.
Appie eet sensitive voer waar hij het goed op doet, hij is hierdoor ook al wat aangekomen. Dit voer moet hij ook in zijn nieuwe huisje krijgen.

Naast sensitive voer krijgt Appie dagelijks pijnstillers. We merken dat hij zich hierdoor een stuk fijner voelt. Appie is 13 jaar en heeft zonder pijnstilling last van zijn botten. Je merkt dat hij zich dan minder prettig voelt. Dus hiermee ondersteunen we hem. We hebben ook bloedonderzoek laten doen en dat is allemaal in orde. 

Appie heeft geen behoefte meer om buiten te komen. Omdat hij ook speciaal voer krijgt is het voor Appie belangrijk dat hij binnen blijft of dat een balkon of tuin afgeschermd is zodat hij thuis blijft op eigen terrein. Bij ons heeft hij de behoefte niet om buiten te gaan. Appie is dankbaar met een warm huisje en een lekkere bank, hij heeft het wel gezien buiten.

Denk je dat je Appie een gouden mandje kunt geven? Kom dan kennismaken met deze leuke vent!