Een donatie kunt u doen op de volgende manieren:

Doneren

Helaas kost het helpen van verwilderde katten veel geld. Zonder uw hulp kunnen wij de Stichting niet draaiende houden. Elk bedrag, groot of klein, is dan ook zeer welkom.

Uw donatie kan u overmaken naar bankrekeningnummer NL04 RABO 0309 3710 07 t.n.v. Stichting Zwerfkat Boxtel.

Hartelijk dank voor uw steun!


Wordt teamer!

We zijn een teaming gestart! Dat houdt in dat je teamer van de stichting kunt worden en ons zo steunt met €1 per maand!

Wij zijn afhankelijk van donaties om alle katjes te kunnen blijven helpen. En het zijn er veel die onze hulp zo hard nodig hebben.

We hopen dat veel mensen ons willen steunen met €1 euro per maand. Want alle kleine beetjes helpen en alle kleine beetjes wordt

bij elkaar een hele hoop! Samen sterk voor de katten die een 2e kans verdienen op een mooie toekomst!

Klik op onderstaande link en meld je eenvoudig aan:


Sleutelhanger kopen

We verkopen vrolijke katjes op zoek naar nieuwe huisjes! Heb jij interesse in een kleurrijke aanwinst voor aan je sleutelbos. Kijk dan gauw op onze facebookpagina en bestel jouw unieke sleutelhanger voor maar € 12,50!


Sierraden kopen
Wij hebben hele leuke, nieuwe sierraden te koop waarvan de opbrengst volledig bij de zwerfkatten terecht komt. Interesse in mooie sierraden? neem een kijkje op onze facebookpagina. Prijzen staan vermeldt onder de foto's op onze facebookpagina.


Kleding inzamelen
Heb je net je kast opgeruimd of was je van plan dit binnenkort te doen? Denk aan ons! Met je tweedehands kleding/schoenen/tassen steun je ons met het helpen van vele katten. Laat het weten wanneer jij ons blij kan maken met tweedehands textiel of kijk voor meer informatie op onze facebookpagina.

We hebben inzamelpunten in Boxtel, Vught, Rosmalen en Heusden.


Online bestellen
We bestellen steeds meer spullen via het internet. Een kleine moeite met een groot gebaar. Ben jij van plan weer een bestelling te doen bij een van deze websites? Doe dat via deze link! Een klein percentage van jou bestelling komt ten goede aan de hulp van onze lieve katten. Bedankt.