Enia & Doxy


Hoi mensjes,

Hier Enia even, de mama van Doxy, Zithro en Max. Ook ik mag op zoek naar mijn eigen huisje, maar dan wel samen met mijn dochter Doxy. Wij willen graag samen blijven.

Ik leefde al een tijdje op straat, kreeg elke keer baby's, het werd steeds zwaarder voor me om eten te zoeken en mijn baby's te voeden, ik was mager en zat helemaal vol met wormen en onder de teken. Natuurlijk was ik heel blij dat we ineens ergens binnen waren, ik kreeg eten zoveel als ik wilde, ik werd van de wormen verlost en alle teken werden van me af gehaald. Natuurlijk krijgt dat mens dan kopjes en alles wat ze maar wil ! En natuurlijk heb ik tegen mijn kinderen gezegd dat ze ook even normaal moesten doen.

Door het leven op straat ben ik wel wat banger geworden, niet alle mensen zijn zo lief als ze hier zijn. Laatst klom Zithro in het vouwgordijn en kwam met gordijn en al naar beneden, nou wowie, dan ben ik dus echt bang hoor ! Gelukkig kwam opvangmevrouw meteen om het gordijn weer op te hangen anders had hij mij echt opgegeten, echt hoor !

Als opvangmevrouw gaat dweilen enzo vind ik dat ook helemaal niet leuk, ik wil gewoon dat ze komt knuffelen en verteld hoe mooi mijn voetjes zijn. Ik vind het zo fijn als ze tegen me praat, verteld hoe mooi en lief ik ben. Helemaal leuk is het als ze zelf antwoord geeft hihi. Ohh en als ze gaat zingen vind ik dat ook helemaal tof.

Ik zoek dus ook een rustig huisje, eigenlijk gewoon hetzelfde huisje als bij opvangmevrouw alleen dan voor ons tweeën. Wij mogen hier namelijk niet van de kamer af omdat ik per ongeluk een keer een andere poes heb aangevallen, tja oepsie, ze keek een beetje lelijk naar mijn baby`s dus dan krijg je dat.

Komen jullie snel bij mij op bezoek ?

Kopje van Enia