Kitten Tut!

Alweer een week geleden dat wij het kittentje op Oost hebben gevangen en geen baasje die haar kwijt is. Dat vinden wij helemaal niet gek want ze is een beetje wild, onze Tut is zeker geen tam kitten dat gezellig bij mensen is opgegroeid.

We staan er niet van te kijken want we moesten haar al vangen met behulp van de vangkooi. Eenmaal thuis hebben we haar in een bench gezet zodat ze kan wennen aan alles wat er in een huis gebeurd, echt alles is onbekend voor een kitten als Tut, de TV, de stofzuiger, noem maar op. Maar vooral die grote enge mensen, die zijn toch wel het engste van allemaal!

Maar hé, wij hebben Pieps! Pieps zag het wel zitten, een leuk kitten om mee te knuffelen, slapen en spelen. Dus Pieps is meteen begonnen met de socialisatie van Tut en dat doet ze goed. Het zijn echt dikke vriendinnen en we mogen Tut al aaien als ze samen met Pieps ligt te slapen. Samen zijn ze naar een gastgezin verhuisd die van Tut een leuk, sociaal kitten gaat maken, dat komt helemaal goed!

Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is dat deze kittens van straat worden gehaald. Tut zou anders opgegroeid zijn tot een verwilderde kat en voor veel nakomelingen hebben gezorgd die hetzelfde lot te wachten stond.

Helaas is het nog maar een druppel op de gloeiende plaat maar we doen ons best en gaan er met behulp van jullie allemaal zeker komen!