Kittykids


HULP NODIG! DONEER.

Vanaf 1 maart 2019 is Stichting Zwerfkat Boxtel in samenwerking met Kattenpension de Kattenburg het project Kittykids begonnen, dit project is mogelijk gemaakt door Sylvia Toth Charity Foundation. 

In een gezellige huiskamer op het terrein van de Kattenburg in Berlicum worden zwerfkittens opgevangen die gevangen zijn door Stichting Zwerfkat Boxtel. Ze worden verzorgd tot ze groot genoeg zijn en worden dan geplaatst in een nieuw huisje. De wilde volwassen katten worden opgevangen in de quarantaine ruimte. Zij worden gecastreerd/gesteriliseerd, ingeënt en weer teruggezet.

Bent u geïnteresseerd in het adopteren van een of meerdere kittens kunt u een afspraak maken om te komen kijken en kennis te maken. Stuur hiervoor een mail naar kattenpension@dekattenburg.nl of stuur een appje naar 06-30339345.

Van maandag t/m zaterdag is er gelegenheid voor kinderen met een beperking om te komen knuffelen en spelen met de kittens. Dit kan alleen op afspraak. Dit kan tussen 13.00 en 14.00 uur.Mocht u geïnteresseerd zijn in het knuffelen en spelen met de kittens stuur een mail naar info@elsburg.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel dient er zelf voor begeleiding van de kinderen en vervoer gezorgd te worden.

Mocht er een zwerfkat bij jou in de buurt wonen die hulp nodig heeft,
bel of app naar 06-25428519.