Kittykids

Vanaf 1 maart 2019 begint Stichting Zwerfkat Boxtel in samenwerking met Kattenpension de Kattenburg het project Kittykids.

We gaan in een huiskamer op het terrein van de Kattenburg zwerfkittens opvangen die gevangen worden door Stichting Zwerfkat Boxtel. Ze worden verzorgd tot ze groot genoeg zijn en worden dan geplaatst in een nieuw huisje. De wilde volwassen katten worden opgevangen in de quarantaine ruimte en gecastreerd/gesteriliseerd en ingeënt en weer teruggezet.

Van maandag t/m zaterdag kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in het adopteren van een kitten op afspraak tussen 15.00 en 16.00 uur langskomen om kennis te maken met de kittens. Mocht u een kitten willen adopteren stuur een mail naar kattenpension@dekattenburg.nl of stuur een appje naar 06-30339345.

Daarnaast willen we van maandag t/m zaterdag kinderen met een beperking op afspraak tussen 13.00 en 14.00 uur de gelegenheid geven om te komen knuffelen en spelen met de kittens. Mocht u geïnteresseerd zijn in het knuffelen en spelen met de kittens stuur een mail naar info@elsburg.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wel dient er zelf voor begeleiding van de kinderen en vervoer gezorgd te worden.

Mocht er een zwerfkat bij jou in de buurt wonen die hulp nodig heeft,
bel of app naar 06-25428519.