Vrijwilliger Natascha 

In 2006 heb ik een carriereswitch gemaakt van jurist in Amsterdam naar een eigen kattenpension op de zorgboerderij (De Elsburg) van Pieter in Berlicum.
Ik werkte al 4 jaar op de dierenambulance in Amsterdam waar ik merkte dat mijn passie meer bij de dieren lag.
Ik heb een kattenpension (De Kattenburg) met plek voor 100 katten.
Sinds enige tijd vang ik ook katten op voor: Blijf van mijn dier en sinds 2017 doe ik de opleiding tot kattengedragsdeskundige bij Tinley. Eind 2019 hoop ik af te studeren.
Daarnaast hebben Pieter en ik samen 3 zoons van 10, 11 en 12 jaar.

Eind 2018 ben ik in contact gekomen met Stichting Zwerfkat Boxtel voor hulp bij het opvangen van 17 katten die ik via Bemoeizorg uit een vervuilde woning heb gehaald. 6 katten konden direct terecht in gastgezinnen van de stichting.
Brenda vertelde mij over het plan van Kittykids om een huiskamer en quarantaine te realiseren voor zwerfkittens en katten en vroeg of ik daar een locatie voor had.
Ik had al een quarantaine ruimte met 9 hokken voor mijn kattenpension en we hadden een boerderijwinkel waar we mee wilde stoppen. In die ruimte wilde we iets anders gaan doen.
Alles viel op zijn plek en de samenwerking kon beginnen!
Vanwege mijn achtergrond bij de dierenambulance was mijn droom altijd al om zwerfkatten te kunnen opvangen en helpen.

Onze oude boerderijwinkel is omgetoverd tot een prachtige, knusse woonkamer voor zwerfkittens en de quarantaine ruimte is klaar voor gebruik. Deze laatste ruimte wordt gebruikt voor de wilde zwerfkatten die hier terecht kunnen als ze gevangen zijn en waar zij kunnen herstellen na neutralisatie.
Naast Kittykids bevind zich onze zorgboerderij en het kattenpension, allemaal op hetzelfde terrein.
Onze huidige deelnemers van de zorgboerderij zullen ook betrokken worden bij Kittykids, zij helpen nu ook al in het kattenpension mee.