NOVA & ELIO

Deze lieve broer en zus lijken zowel qua uiterlijk als qua persoonlijkheid op elkaar! Beide zijn heerlijk speelse en sociale katjes. Ze lopen graag achter je aan en spelen het liefst in dezelfde kamer als waar jij bent. Wel zo gezellig! Als ze moe zijn van al het spelen en stoeien, zijn ze samen in de krabtoren te vinden om uit te rusten of kruipen ze fijn tegen je aan op de bank.
Wanneer er tanden gepoetst worden weten ze al hoe laat het is en gaan ze vast lekker op bed liggen. 's Nachts slapen ze dan ook het liefst lekker tegen je aan genesteld. Als je thuis komt van werk zijn ze de eerste om je te begroeten en laten ze weten dat ze je gemist hebben.
Er zijn een paar kleine verschillen. Nova, onze prachtige dame, is wat pittiger. Ze speelt wat lomper en is wat actiever. Ze is ook wat aanhankelijker en zoekt je vaker op. Haar, voeten en brillen vindt ze erg interessant en soms gaat ze gewoon even voor je zitten om je eens uitgebreid te bekijken.


Elio, ons lieve katertje, heeft een zachter karakter. Hij speelt liever wat minder ruw en kan helemaal opgaan in het spelen met een speelgoedmuisje. Hij is dol op andere katten, zoals zijn pleegbroer, en zoekt hen veel op om te knuffelen. Als je in de keuken staat, zorgt Elio er wel voor dat zij niet vergeten worden. Hij weet wanneer het tijd is voor natvoer (namelijk altijd) en weet precies in welke kast dat te vinden is.