24 | 03 | 2018
Crowdfunding: pootamputatie Luc

Wij kregen de melding dat er een gewonde zwerfkat kwam eten bij lieve mensen die al een andere zwerfkat voeren. Wij zijn erheen gegaan en gelukkig liep de kat binnen een uur in onze vangkooi. Maar ach, mannetje toch! Wat moet jij een vreselijke pijn hebben gehad.
Vanaf de hak mist zijn achterpoot en voetje! Gewoon eraf! Het vel is helemaal omhoog getrokken, het is een klomp met ontstoken wild vlees wat open is en waar hij dus al weken, of langer, op rondloopt! Hij loopt gewoon op het bot en het bloed loopt er uit. Hij krijgt van ons de naam Luc.
Luc gaat nog dezelfde dag naar de dierenarts waar zijn pootje geamputeerd wordt. Luc is helaas niet gechipt en ook niet gecastreerd, dus ook dat is gelijk gedaan.
Een pootamputatie is niet goedkoop en daarom zijn we een crowdfunding gestart om de kosten hiervoor bij elkaar te krijgen.
De actie loopt tot 24 April. Alles wat boven het doel van €500 euro wordt gedoneerd wordt natuurlijk besteed aan de hulp voor alle andere katten. Want naast Luc zijn er nog veel meer katten die onze hulp nodig hebben. De ene na de andere zieke zwerver komt bij ons binnen. Help je mee? Hieronder de link naar de crowdfunding actie voor Luc:

https://www.doneeractie.nl/amputatie-pootje-luc/-27569