SAMMY EN BOAZ

Boaz en Sammy zijn 2 ontzettend leuke kereltjes van 8 maanden jong. Als kittens van 5 weken oud hebben wij ze met niesziekte van straat gehaald, met een paar daagjes waren ze helemaal opgeknapt en hadden ze de grootste lol bij hun gastgezin. Al snel was er interesse voor ze en toen ze 13 weken waren zijn ze verhuisd naar Raamsdonk.

Deze mensen hebben een vrachtschip waarop de mannen zich prima thuis voelden. Alleen waren ze zo enthousiast met spelen dat ze ook weleens overboord zijn gegaan (ze hadden uiteraard zwemvestjes aan), dat is natuurlijk niet de bedoeling dus huisarrest volgde.

Boaz en Sammy begonnen zich natuurlijk te vervelen dus ze zijn begonnen met het slopen van het schip, die navigatie en radar zijn wel heel verleidelijk.

Aangezien de mannen dus niet gelukkig zijn als matroosjes gaan we op zoek naar een nieuw huisje voor ze. Een ruim huis met een ruime tuin. Boaz en Sammy wonen natuurlijk ook veel tijd gewoon thuis in Raamsdonk en gaan erg graag naar buiten om in de bomen te klauteren.

Boaz en Sammy zijn dus 2 energieke, speelse heren die in hun nieuwe huisje voldoende uitdaging moeten krijgen.

Denk je dat je hun dit huisje kan bieden?

Neem dan even contact met ons op en kom kennis maken met dit leuke stel.