SKUNK & ZORRO

Hi daar !

Wij zijn Zorro en Skunk en ook wij mogen op naar ons eigen huisje ! We hebben het er lang over gehad, Skunk wilde eigenlijk eerst op kamers, lekker ravotten voordat het serieuze leven begint 😄 Maar goed, het is toch verstandiger om gewoon meteen een eigen huis te zoeken, dus we zullen onszelf even voorstellen !

Ik, Zorro (zwart/wit) ben gevonden in het bos, helemaal alleen, was niet al te slim van me om in een bos rond te wandelen nee. Skunkje had het beter uitgezocht en zat 's ochtends heel vroeg te krijsen bij iemand aan de deur, daar is ze pas mee gestopt toen ze gegeten had.

Gelukkig zijn wij samen bij Sandra terecht gekomen en beste vriendinnen geworden. Wij blijven voor altijd bij elkaar, we kunnen gewoon niet zonder elkaar. Tegen niemand vertellen hoor, maar Skunkje is gisteren even alleen naar de dierenarts geweest en ik moest echt enorm huilen! Wat was ik blij dat ze weer terug was zeg.

Skunk is echt een ontzettend lief meisje, ze wil altijd alle aandacht van de mensjes hier en is gek op knuffelen. Ikzelf vind dat allemaal een beetje eng nog. Ja, het is echt fijn dat geaai enzo maar ook wel eng, rustig aan met mij dus hihi

Nou, we zien de foto's van eventuele huizen wel voorbij komen en dan zoeken we een leuke uit 😁

Oh wat? Werkt dat zo niet ? Oké dan, wie er denkt ons een mooie toekomst te kunnen geven mag bij ons op bezoek komen om te kijken of we elkaar leuk vinden, enne neem dan meteen even een foto van jullie huis mee 😉😁

Groetjes van Zorro en Skunk