Snowy

Snowy is een mooie Griekse dame, geboren op 1 juli 2017 in Athene. 

Toen ze net in Nederland kwam was ze ontzettend bang door de grote verandering maar dit was al snel over.Wie denkt dat Snowy een elegant, gracieus poesje is, heeft het mis. 

Snowy zou zo bouwvakker kunnen worden en waarom ze in hemelsnaam wit is, is ons een raadsel.Snowy rolt het liefste de hele dag in het zand om daarna pikzwart lekker op de bank te komen liggen. Regelmatig valt ze ergens vanaf en als je toevallig net in de buurt bent kan het zomaar zijn dat ze bovenop je hoofd valt. 

Als Snowy kopjes geeft (wat ze vaak doet) gaat dat best lomp, het lijkt wel alsof het echt de bedoeling is dat je van de bank of uit bed valt.Snowy zoekt een niet al te druk huisje, zonder (kleine) kinderen en een baasje dat niet zomaar bij het eerste kopje omvalt. En natuurlijk ook iemand die het niet erg vind als ze zo nu en dan weer in het zand heeft liggen rollen.

Snowy is overigens niet helemaal wit, op haar koppie en staart heeft ze vaag grijze vlekken. Maar ach, het verschil tussen haar echte kleur en zand zie je toch niet ;)

Snowy gaat goed met andere katten maar ze kan weleens dominant zijn. Een andere kat in huis is geen vereiste voor Snow.Tegen vreemden kan Snowy in het begin wat afstandelijk zijn maar meestal is dit snel over.