Teddy & Beer


Helaas moeten wij op zoek naar een ander huisje voor Teddy en Beer, zij zijn in januari 2018 vanuit ons geplaatst maar ze kunnen helaas niet wennen aan de kinderen in huis. We gaan dus op zoek naar een huisje zonder kinderen voor deze 2 lieverds. Teddy en Beer zijn inmiddels 2 jaar oud.

De huidige baasjes hebben een stukje over hun geschreven:

Teddy (poes) is een ondeugende knuffelbeer. Zodra ze aan je gewend is, komt ze naar je toe om lekker bij je te liggen. Ze is graag in de buurt van mensen. Het fijnste vindt ze het om in je haar te kruipen. Ze is ook nieuwsgierig en een goede vliegenvanger!

Beer (kater) is een onzeker, maar heel lief mannetje. Beer heeft echt even de tijd nodig om aan je te wennen en zelfs als hij aan je gewend heeft, vindt hij het spannend om te komen kroelen al doet hij dat heel erg graag. Hij vindt het te spannend om bij je te komen liggen, maar hij zal zeker een plekje bij je in de buurt zoeken en als hij de kans ziet komt hij je zeker kopjes geven. Beertje is in zijn verleden als straatkat mishandeld en heeft daar een gebroken staart aan over gehouden. Niet iets waar hij last van heeft, sterker nog hij vind het fijn als je zijn staart aait.

Deze lieve katten zoeken een gouden mandje waar ze in alle rust hun plekje kunnen veroveren. De ervaring leert dat ze beter af zijn in een huis zonder kinderen, maar wel in een huis met veel liefde.

Teddy en Beer kunnen hopelijk vanuit hun huidige huisje in Heerjansdam geplaatst worden, dit zou voor hun de minste stress geven.

Stuur ons bij interesse even een berichtje, mailtje, appje of bel even. Hopelijk komt er snel een rustig huisje voor deze lieverds.