TINA EN JANSJE


Dat wij zusjes zijn, dat zien jullie wel he? Wij zijn super knappe lapjeskatten die graag kattenkwaad uithalen! Daar is het woord kattenkwaad dan ook voor bedoeld natuurlijk, en daar maken wij graag gebruik van!
Wij zijn nog erg jong dus ook nog erg speels. Wij kunnen zo in ons spel samen opgaan dat we wel eens onze nageltjes gebruiken en daarmee kunnen uithalen. Dit bedoelen we zeker niet verkeerd maar het is goed om te weten zodat je er niet van schrikt!
We zoeken daarom wel een huisje zonder kleine kindjes. We zoeken mensen die ons verder begeleiden om goede huiskatjes te worden!
We vinden mensen aandacht fijn maar omdat we zo graag spelen hebben we niet altijd tijd om te knuffelen hoor. Wie weet als we wat ouder en onze wilde haren een beetje kwijt raken we meer tijd maken om te knuffelen. Samen spelen met mensen vinden we zeker wel leuk om te doen.
Onze charmes zetten we gewoon in als we iets lekkers willen, dan spinnen en knuffelen we als de beste en dat werkt goed hoor!
Soms tutten we nog een beetje op de kleding van onze opvangmama, zij zegt dat dat niet de bedoeling is maar wij vinden dat zoooo lekker dus we doen het toch nog wel eens!
Nieuwe dingen vinden we soms nog spannend dus we zoeken mensen die ons de tijd geven in ons nieuwe huisje om te wennen en het ons niet kwalijk nemen als er door onze leeftijd ergens op geknabbeld is.
Sommige dingen moeten we gewoon nog leren.
Met andere katten kunnen we wel samen, als deze met ons drukke gedrag om kunnen gaan. Misschien kunnen we daar dan bij in de leerschool om verder te leren wat wel en niet mag als huiskat! Maar met z'n tweetjes vinden wij ook prima hoor en als jij de tijd neemt om ons verder te begeleiden worden we je beste maatjes.
Met andere huisdieren hebben we geen ervaring maar ook daar geldt dat dat met goede begeleiding best kan lukken.