2 0 1 9

2019 loopt langzaam ten einde. Op het moment van schrijven hebben wij 338 katten dit jaar mogen en kunnen helpen. Wat een ongelofelijk aantal!
Iets waar we ook trots op zijn maar tegelijk is het natuurlijk ongelofelijk triest.

We zijn keihard nodig, dat bleek zeker dit jaar. Zoveel katten en kittens vingen we nog niet eerder op in een jaar.

2019 was weer een bijzonder jaar. 1 Maart van dit jaar startten wij in samenwerking met Natascha van Kattenpension de Kattenburg ons project Kittykids op! Een fantastisch project waar we mens/kind en dier helpen.

Dit project mag niet stoppen en daarom zijn we nog steeds hard op zoek naar een of meerdere sponsors die ons in 2020 willen helpen met de financiering! Zodat de deuren van ons Kittykids open kunnen blijven.

Ook mochten we dit jaar onze eigen ambulance in ontvangst nemen, gesponsord door Stichting Dierenlot.

In Boxtel hebben we inmiddels onze eigen quarantaine ruimte waar we wilde katten kunnen opvangen die geneutraliseerd worden en daarna weer worden uitgezet.

We hebben nieuwe mensen leren kennen en zijn nieuwe samenwerkingen aangegaan. Dit alles om zoveel mogelijk katten/kittens te kunnen helpen, ervaringen te delen, elkaar te helpen en te ondersteunen.

We hebben veel zorgen gehad dit jaar omtrent zieke kittens en katten. Kleine kittens en zorgenkatjes die onze zorgen 24/7 nodig hadden. Een aantal redde het niet en afscheid nemen viel keer op keer zwaar.

We zijn onze dierenartsen en assistenten van DCO natuurlijk ontzettend dankbaar voor weer een jaar van fantastische zorg voor al onze katten! Dag en nacht konden we bij hen terecht en zo nodig namen zij de zorg over <3

We bedanken uit de grond van ons hart onze lieve gastgezinnen en vrijwilligers, want zonder hen kunnen wij en de katten niet.
We doen het samen, met elkaar, voor de katten!
Allen die met zoveel geduld en liefde zich inzetten voor al deze katten. Die hun tijd en aandacht schenken om levens te redden, zieke dieren op te lappen, de straatrakkers te laten wennen aan het leven in huis en alle ritjes die dagelijks gereden worden.

Maar ook degenen die doneren, onze berichten delen, kleding mee inzamelen, collecte lopen etc, ook jullie zijn we dankbaar!
Zonder donaties kunnen wij immers niets, alle kleine beetjes helpen en alle kleine beetjes wordt samen een hele berg.

En natuurlijk zijn wij ontzettend blij met alle mensen en gezinnen die onze katten en kittens een gouden mandje geven, een toekomst om van te dromen!

In de collage hieronder een kleine greep uit de vele foto's van de 338 katten die in 2019 op ons pad kwamen en daar zullen er de laatste 2 weken van dit jaar nog wel een aantal bijkomen.

We wensen jullie allemaal alvast fijne kerstdagen en een goed einde van dit jaar.
Op naar een mooi 2020!