Onze katten


Babbel

Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Babbel. Mijn leeftijd wordt geschat op 4 jaar oud. Ik ben gewoon een leuke kater. Ik ben dol op brokjes en ben wel kieskeurig qua natvoer. Er is maar 1 merk dat ik lust, gelukkig voor het mens gewoon in de supermarkt te koop hoor! 

Elke dag heb ik wel een paar keer de gekke 5 minuten. Dan ren ik rond en speel met alle speeltjes die ik tegenkom. Daarna is het tijd om een lekker zacht slaapplekje te zoeken, soms ook gezellig naast je op de bank.
Ik heb een tijd op straat geleefd, maar dat binnenleven met personeel bevalt me meer dan prima. Ik zou het wel fijn vinden om af en toe eens een luchtje te kunnen scheppen in een afgeschermde tuin of afgeschermd balkon. 

Een kattenvriendje in huis vind ik niet zo nodig. Ik vermaak me prima alleen. Ik ben dol op kroelen, maar wel alleen als ik dat wil. Dus als je even je hand voor me houdt en ik geef je kopjes, dan vind ik het héérlijk om lekker achter m'n oortjes gekroeld te worden. Als ik hier geen zin meer in heb of je aait me terwijl ik er al geen zin in had, dan kan ik mijn pootjes en tandjes wel eens gebruiken om dat aan te geven. Daarom zoek ik ook personeel dat ervaring heeft met katten zodat ze mij snappen. 

Ik zoek een huisje waar geen kinderen wonen. Ik ben gechipt, gecastreerd, ontwormd, ontvlooid en volledig ingeënt, dus helemaal klaar voor mijn gouden mandje! Het adoptie bedrag is €125. Stuur jij een mailtje voor mij?
Dan kunnen we binnenkort hopelijk eens kennismaken: info@zwerfkatboxtel.nl Vince en Viënna

Hoi allemaal,
Wij zijn Vince en Viënna en we zijn anderhalf jaar jong.
We zijn in het begin een verlegen duo dat echt moet wennen aan mensen die we nog niet kennen.
In ons gastgezin zijn we helemaal vrij en op ons gemak. Maar nieuwe mensen vinden we spannend.
We zoeken mensen die ons echt even tijd geven in een nieuw huisje want in het begin zullen wij ons zeker weten verstoppen!
Maar na wat gewenning komen we tevoorschijn, zeker als je ons verleid met lekkere vleesjes!

En we beloven dat je geduld meer dan beloond gaat worden! Want we houden ontzettend van knuffelen met mensen die vertrouwd voor ons zijn. We houden er van om geaaid te worden en zijn dan niet meer bij je weg te slaan! Tijd en geduld zijn hiervoor onze sleutelwoorden!
Ik, Vince, ben de eerste die uit mijn schulp kruipt en nieuwsgierig komt kijken. En als ik je eenmaal vertrouw klim ik graag op je schoot en kom ik lekker bij jou slapen. Ook in bed vind ik het gezellig om bij jou te kruipen, gezellig samen onder de dekens, heerrrrrlijk!
En wat ik ook fijn vind is om lekker in je oksels te kruipen pprrrrr.
Een klein beetje ondeugend ben ik ook want ik ben wel dol op lekkers en durf dat ook wel te pikken! Als je pannen laat staan zonder deksel er op kan ik niet beloven dat ik er niet van zal snoepen. Dat is pech, je soep is weg

Ik, Viënna, heb wat meer tijd nodig dan Vince maar ik hou net zo van knuffelen. Als ik je goed genoeg ken kom ik graag bij je en laat me lekker aaien.
Ook laat ik graag mijn hoge "piep' miauwtje horen als ik graag geaaid wil worden of je aandacht wil.
Ik hou ook erg van spelen en als ik dan je hand vast pak bedoel ik dat niet gemeen hoor, dat is een beetje mijn manier van spelen. Je hand vastpakken en je zachte liefdesbeetjes geven. Niet schrikken, dat bedoel ik lief!
Ik vind het fijn om samen met Vince te knuffelen en samen ergens een rustig plekje op te zoeken om te slapen.
Ook spelen we graag samen en kunnen we goed racen samen! Lekker achter elkaar aan rennen, joepie!

Nou zoals je wel leest zijn wij een gezellige toevoeging in je huis. We zoeken een huisje zonder jonge kinderen.
We zijn natuurlijk al gesteriliseerd, gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Staat ons gouden mandje bij jou? Dan horen we graag van je via info@zwerfkatboxtel.nl
Het adoptiebedrag voor ons samen is 250 euro.
Vince en Viënna