Onze katten                                          Lola

Onze lieve Lola zoekt een heel gezellig huisje!

Lola is een ontzettend lief, knap, energiek en gek katje van bijna 1 jaar oud. Ze komt oorspronkelijk van Gran Canaria. Ze ligt het liefst uren op schoot om lekker te knuffelen en spinnen. Maar als er gespeeld moet worden dan gaat Lola er helemaal voor, tot ze hijgt als een hondje, dus dan stoppen we even want Lola gaat zelf vrolijk door.

Lola zoekt een huisje waar er voldoende aandacht is voor haar, en waar er voldoende gespeeld wordt met haar. Lola is een eengezinswoning gewend en dit wil ze graag zo houden, ze zoekt voldoende ruimte om te kunnen rennen. Een afgeschermde tuin zou ze ook erg kunnen waarderen. Lola is overigens ook dol op wat oudere kinderen! 

Met andere katten is Lola een aparte dame. Met poezen kan ze niet zo goed overweg maar met de katers bij het gastgezin is ze dikke vrienden, dit heeft wel een aantal weken geduurd aangezien Lola nogal heftig reageert op nieuwe katten.
Ze maakt dit kenbaar met hevig gegrom maar ze zal zeker niks doen. Een andere kater zal dus stevig in zijn schoenen moeten staan. Bij het gastgezin waren de katten niet onder de indruk van haar. 

Lola is uiteraard gesteriliseerd, volledig geënt en gechipt. Het adoptiebedrag bedraagt € 125,00
Staat haar gouden mandje bij jou/jullie? Dan horen we graag van je via info@zwerfkatboxtel.nl 

                                         Antje

We zoeken een rustig huisje voor de twaalf jarige Antje.

Antje is bij ons gekomen nadat haar vrouwtje is overleden. Antje is een heel rustige poes die gauw tevreden is. Ze weet goed wat ze wel en niet wil en dat houdt ze graag zo.
Zo heeft ze lang enkel whiskas brokjes gegeten die ze altijd gewend was maar inmiddels eet ze graag brokjes van Hills. Ze is een kieskeurige eter.
 
Antje is op haar rust gesteld en niet speels. Ze ligt graag op de vensterbank voor het raam of slaapt op de krabpaal. Ook komt ze graag bij je voor aandacht en een knuffel. Als ze het zat is geeft ze een tikje om aan te geven dat ze weer wat eigen ruimte wil.
Ze loopt dan aan om een eigen plekje op te zoeken of wat te gaan eten/drinken.

Antje is een lieve poes die gewend is om het huis voor zichzelf te hebben en dat ook graag zo wil houden. We zoeken een huisje waar geen andere huisdieren wonen en zonder kinderen.
Een fijne oude dag waar ze geliefd en verzorgd wordt en Antje is tevreden.
Ze is gesteriliseerd, gechipt en geënt.

Staat haar gouden mandje bij jou? Stuur dan even een mailtje naar info@zwerfkatboxtel waarin je jouw woon/gezin situatie aan ons vertelt.


                          Nia en Tammy

Nia en Tammy, de 'zusjes'.
Deze lieve meisjes zijn geen echte zusjes maar gedragen zich wel zo. Gewoon gezellig samen en soms elkaar een beetje plagen.
Ze zijn anderhalf jaar oud maar grappig genoeg best klein.
Ze hebben geen gezondheidsproblemen hoor! Ze zijn nu eenmaal zo.
Best grappig als je ze de eerste keer ziet. Dan denk je: leuke kittens. Uh, ja, ze gedragen zich ook wel als kittens. Vrolijk, nieuwsgierig en lekker spelen!

Nia, het lapjes poesje, is een leuke vrolijke meid die graag naar je toe komt. Even gaat kletsen en vervolgens geaaid wil worden. Of lekker gaat eten. Ze is een echte smikkelkont.
Haar nieuwsgierige kopje neemt alles op en ze doet alsof ze heel slim is. Dat is ze waarschijnlijk ook. Nia neemt haar 'zusje' graag mee naar uitdagingen. Tammy is een heel lief meisje maar ze is erg verlegen.
Ze heeft veel meegemaakt en moest enorm wennen aan aaien en aandacht. Inmiddels vindt ze aaien heel erg fijn. Vooral bij haar staart.
Er is waarschijnlijk wat gebeurd waardoor ze alles best spannend vindt. Tegenwoordig kan ze echt genieten van aaien. Spelen doet ze ook graag.
Balletjes en muisjes vliegen in het rond. En haar vriendin Nia doet lekker mee.

Deze geweldige dametjes zoeken een rustig huisje. Honden en andere dieren passen niet bij hen. Een veilig huisje met eventueel oudere kinderen die met respect met hen omgaan zou erg fijn voor ze zijn.


                                   Sientje

Graag stel ik mezelf even voor, ik ben Sientje, een poes van 3 a 4 jaar oud.
Ik ben samen met mijn kittens gevonden.
Mij kittens zijn nu groot en oud genoeg om op eigen pootjes te staan dus mag ik op zoek naar mijn forever home.
Dank zij de Stichting hoef ik geen kleintjes meer groot te brengen, ik ben inmiddels gesteriliseerd.

Ik zoek een rustig huis waar geen kleine 2 poters wonen, grotere 2 poters geen bezwaar.
Een speelmaatje is leuk maar geen must. Ik ben een rustige poes die graag aandacht krijgt als het mij uitkomt,.
Ik vind het heerlijk als ik een aai krijg maar als je het niet erg vind geef ik zelf graag aan waar je mag aaien.

Wat denk je.... hebben we een date? Ik ben er klaar voor.

In mijn nieuwe huisje zou ik graag naar buiten kunnen om een frisse neus te halen, daar word ik blij van!
Ik ben dus al gesteriliseerd, 2x geënt, gechipt, en tegen wormen en vlooien behandeld.

Helemaal klaar voor mijn nieuwe thuis! Kopje van Sientje.
Stuur een berichtje naar info@zwerfkatboxtel.nl
Het adoptiebedrag is €125