Onze katten


Mike en Mindy

Wij zijn Mike en Mindy, broer en zus. Ooit waren we zwervertjes maar dat is gelukkig verleden tijd. Nu zijn we toe aan een gouden mandje voor ons samen.
We zijn 11 mnd jong.

We zijn een beetje Yin en Yang. Mike de getijgerde is niet zo van de aandacht. Hij gaat graag zijn eigen gang en heeft nog tijd nodig om het vertrouwen in de mensen verder te ontwikkelen, hij is er wel aan toe om dat te ontdekken en maakt hier ook zeker stappen in. Hij komt graag bij je op bed liggen en snuffelt dan soms aan je hand of speelt wat met je voeten.
Mike zoekt zeker toenadering als hij je kent maar op zijn eigen tempo. Heel af en toe mag je hem voorzichtig aaien op zijn wang of aan zijn staart.
Je moet hem alleen niet verrassen met onverwachte bewegingen want dan is ie weg. Mike is nieuwsgierig dus er zit veel meer in dan hij nu laat zien. Het is een kwestie van geduld, vertrouwen en een baasje die hem laat zijn wie hij is.
We zoeken dan ook een rustig huisje zonder kinderen.

Mindy is een gezelligheidsdier. Ze wordt graag aangehaald en kan intens genieten van knuffelen. Ze heeft zelf goed aan wanneer ze hier zin in heeft.
Optillen is echter een brug te ver. Wanneer ze aan het genieten is van de aandacht kan ze wel eens zachtjes bijtjes geven. Niet schrikken, het is absoluut niet gemeen bedoeld en ze zal je niet verwonden.
Mike en Mindy worden samen geplaatst en kunnen heel leuk samen ravotten. Spelen met een laserlampje of met andere speeltjes. 

We zoeken mensen die ze de tijd gaan geven om te wennen en zichzelf te kunnen zijn. Ze zijn geneutraliseerd, ingeënt en gechipt.

Mike en Mindy kunnen eventueel bij andere katten of een hondje worden geplaatst al is het geen must. We horen het heel graag als je interesse hebt via info@zwerfkatboxtel.nl 


Fleur

Hallo allemaal! Ik ben Fleur en de dierenarts heeft mij geschat op 2 jaar.
Ik heb een poos op straat gewoond en hield de mensen bij de bouw van een nieuwe winkel gezelschap. Iedereen kende me daar maar ik was van niemand. Dat is ook gek hè.
Aangezien er een puntje van mijn linkeroor af is weten ze dat ik ooit gevangen ben door een organisatie die mij heeft laten steriliseren en weer heeft vrijgelaten.

Maar ik ben hartstikke tam, lief, hou van gezelligheid en slaap véél liever in een mandje in je woonkamer dan buiten hoor! Ik ben een echte huistijger, echt geen buitenkat.

Van andere katten ben ik geen fan, ik zoek daarom een huisje waar ik jouw enige lieveling mag zijn.
Oké oudere kinderen, daar kan ik ook wel mee opschieten. Jonge kinderen zijn me te druk.

Ik ben niet erg speels, een verenstokje vind ik zo nu en dan wel even leuk maar daar houdt het qua spelen wel een beetje op
Een fijne krabpaal met lekkere slaapplekjes, dat zou ik wel enorm fijn vinden!

Geaaid worden vind ik fantastisch, maar heb ik er geen zin in dan loop ik weg. Ik ben graag duidelijk, dan weten we allemaal waar we aan toe zijn. 
Ga je te lang door als ik er geen zin meer in heb, dan tik ik je even op je vingers, zonder mijn nageltjes natuurlijk.
Een ruziemaker ben ik namelijk niet.

Zie jij het wel zitten met mij? Dan beloof ik een jarenlange, trouwe vriendschap vanuit mijn kant. Kun jij mij dat ook geven?
Mail dan gauw naar info@zwerfkatboxtel.nl

Ik ben gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd.
Het adoptiebedrag is €125


Op onze facebookpagina staat een heel leuk filmpje van Fleur.