Onze katten                                         Antje

We zoeken een rustig huisje voor de twaalf jarige Antje.

Antje is bij ons gekomen nadat haar vrouwtje is overleden. Antje is een heel rustige poes die gauw tevreden is. Ze weet goed wat ze wel en niet wil en dat houdt ze graag zo.
Zo heeft ze lang enkel whiskas brokjes gegeten die ze altijd gewend was maar inmiddels eet ze graag brokjes van Hills. Ze is een kieskeurige eter.
 
Antje is op haar rust gesteld en niet speels. Ze ligt graag op de vensterbank voor het raam of slaapt op de krabpaal. Ook komt ze graag bij je voor aandacht en een knuffel. Als ze het zat is geeft ze een tikje om aan te geven dat ze weer wat eigen ruimte wil.
Ze loopt dan aan om een eigen plekje op te zoeken of wat te gaan eten/drinken.

Antje is een lieve poes die gewend is om het huis voor zichzelf te hebben en dat ook graag zo wil houden. We zoeken een huisje waar geen andere huisdieren wonen en zonder kinderen.
Een fijne oude dag waar ze geliefd en verzorgd wordt en Antje is tevreden.
Ze is gesteriliseerd, gechipt en geënt.

Staat haar gouden mandje bij jou? Stuur dan even een mailtje naar info@zwerfkatboxtel waarin je jouw woon/gezin situatie aan ons vertelt.


                                       Knoetje

Deze knappe kater heet Knoetje. Kijk toch eens naar zijn ongelofelijk aandoenlijke koppie! Knoetje is net zo lief als hij er uit ziet.

Lieve Knoet is bij ons gekomen omdat zijn vrouwtje overleden is. Zijn geboortejaar is 2008 dus dit jaar word hij 14 jaar. 
Knoetje is een hele lieve en rustige kat. Zo nu en dan komt hij lekker op schoot maar hij zoekt ook graag een eigen plekje op. 

Knoetje is geboren met klompvoetjes maar hier heeft hij zelf helemaal geen last van. Hij loopt ook normaal.
Knoetje waardeert het enorm om buiten te kunnen zijn. We zoeken een huisje waar hij op een afgesloten balkon of in een afgesloten tuin naar buiten kan.
Het kattenluik snapt hij overigens niet. Knoet gaat geduldig voor de deur zitten en wacht tot je de deur voor hem openmaakt.

Knoetje wil graag in een huisje wonen waar geen andere katten wonen. Hij kan samenwonen met wat oudere kinderen. Jonge kinderen zijn te druk voor hem.

Uiteraard is hij gecastreerd, gechipt en geënt. 
Kom je kennismaken met deze leuke, vriendelijke kater? Mail dan naar info@zwerfkatboxtel.nl


                      Touli (gereserveerd)

Touli is een aantal maanden geleden bij ons gekomen.
Ze was komen aanlopen bij een boerderij en ze was erg ziek. Onze hulp werd gevraagd. Touli had een flinke blaasontsteking en een infectie aan de bovenste luchtwegen.
Haar bloed is meteen onderzocht en dat was allemaal goed. Touli knapte van de goede zorgen en medicatie gelukkig al snel op.

Touli bleek al gesteriliseerd te zijn en de entingen en chip hebben wij nog verzorgd. Touli is door de dierenarts geschat op 12 jaar.
En wat een leuke en lieve dame is het! Touli is echt een plaatje met haar mooie gezichtje, ze spint erop los en knuffelen vind ze ook erg fijn.

Ohja hadden we al verteld dat ze doof is? Ze kan daardoor ontzettend lekker slapen en dromen in haar eigen wereldje.
Je kunt haar dus niet zomaar wakker maken als ze ligt te slapen want dan schrikt ze zich een hoedje.
Al zal ze je vervolgens wel meteen kopjes komen geven.

Touli heeft ook een kleine gebruiksaanwijzing, ze vind knuffelen heerlijk maar wanneer ze daar klaar mee is geeft ze dit aan met een tik. Niet hard hoor en zonder nageltjes, maar zo heeft ze aan dat het genoeg is geweest.
Ze gaat vervolgens wel lekker door met spinnen en rollenbollen voor je voeten. Het gastgezin omschrijft het met een stuk chocola wat voor je neus gehouden wordt, maar niet mag opeten. 

Touli is ook nog erg wild van balletjes, ze rent er als een dolle achteraan, maar je moet ze zelf weer gaan halen hoor, Touli brengt ze niet zelf terug.

Belangrijk om rekening mee te houden is dat Touli een voedselallergie heeft en daarom hypoallergeen brokjes eet.
Heb jij het leuke huisje voor deze mooie dame? Stuur ons een mailtje: info@zwerfkatboxtel.nl

We zoeken voor Touli een rustig huisje zonder jonge kinderen.
En omdat Touli doof is mag ze natuurlijk niet vrij naar buiten want dat is gevaarlijk.
Enkel in een volledig afgesloten tuin of kattenren zou een optie kunnen zijn.
Het adoptiebedrag voor Touli is 125 euro.