Onze kittens


Croky en Nibbit

We stellen aan jullie voor: Croky en Nibbit!

Croky en Nibbit zijn broertjes en ze zijn geboren in Mei 2021.
Het zijn twee ontzettend lieve katertjes die graag samen spelen.

In het begin zijn ze nog afwachtend als ze je niet kennen maar als ze je kennen en vertrouwen komen ze graag bij je liggen om geaaid te worden en bij je te liggen.
Zeker als je zelf gewoon rustig ergens zit komen ze vanzelf naar je toe om je gezelschap op te zoeken.

Ze houden niet van drukte en daarom zoeken we een huisje voor ze zonder kinderen.
Ze kunnen prima overweg met andere katten.

Het zijn twee prachtige, lieve kittens en ze zijn inmiddels klaar om te verhuizen naar hun eigen huisje.

Heb jij dat fijne, rustige huisje voor deze schatten?
Neem dan contact op met ons via info@zwerfkatboxtel.nl
Beide zijn al gecastreerd, gechipt en geënt!

Donny en Cheta

HUISJE GEZOCHT voor kittens Cheta en Donny!

Wij zijn broer en zus, ook al zou je dat niet perse zeggen als je ons zo naast elkaar ziet.
We zijn geboren in juni 2021.
We zijn dol op elkaar en daarom zoeken we samen een huisje.
Vaak liggen we samen in de krabpaal, in het hangmandje. Het is echt Donny zijn lievelingsplekje en op dat moment vind hij het ook fijn om geaaid te worden.
Ik, Cheta, wordt altijd graag geaaid. Heerlijk vind ik dat!
Donny heeft wat meer behoefte aan ruimte voor zichzelf.
Al is Donny wel graag bij je in de buurt hoor en komt ook graag bij je liggen.
Dat gefriemel aan zijn lijfje hoeft van hem gewoon niet de hele dag.

Oja je bent gewaarschuwd, Donny pikt graag je plekje in zodra je opstaat, hihi. Lekker warm! Hij kan je trouwens ook héél goed helpen met typen als je aan het werk bent.
Waar ik, Cheta, dan weer heel goed in ben, is in voerpuzzels!
Met gemak haal ik daar brokjes en snoepjes uit. Ik zou het leuk vinden als ik dat in mijn nieuwe huisje ook kan doen, het is een gezellige bezigheid!

Ook ander speelgoed vinden wij erg leuk en als we klaar zijn met spelen komen we graag bij je liggen of we zoeken samen een fijn plekje op om uit te rusten.
Sinds kort hebben we toch een fijn plekje gevonden, de wasbak! Perfect om in te slapen! Dus, heb jij nou die gouden wasbak, uhh dat gouden mandje voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@zwerfkatboxtel.nl Vertel dan even wat over je woon/gezinssituatie en wie weet zien we elkaar snel!
Wij zijn er klaar voor! Liefs van Donny en Cheta.Donny en Cheta zijn gecastreerd, gesteriliseerd, gechipt en ingeënt.  


Dropje en Stinkie

Deze twee knapperds zijn Dropje en Stinkie.
Het zijn broertjes van ruim 4 maanden oud (geb. 20-05-2021) en ze zijn supergek op elkaar.
Spelen en ravotten samen kunnen ze als de beste.
Ze zijn dol op lekkers en daar maken ze maar al te graag even tijd voor, ook als ze daarvoor hun spel moeten onderbreken.
Ze laten zich prima aaien, kunnen goed met kinderen en andere katten overweg, maar zijn voornamelijk op elkaar gericht.
Het zijn gewoon twee heel leuke broertjes die voor veel plezier in huis zorgen.

Zoals je op de foto's kunt zien hebben Dropje en Stinkie allebei een eartip. (stukje van het oor af)
Dat komt omdat ze door een asiel gevangen zijn die ze beoordeeld had als wilde katjes die hooguit ergens terecht zouden kunnen als boerderij/buitenkat.
Maar ze bleken allesbehalve wild. Ze lieten zich al snel aaien en waren prima te socialiseren.
In hun gastgezin voelen ze zich helemaal thuis inmiddels.

Als ze gaan verhuizen zullen ze echter wel de tijd en ruimte nodig hebben om te wennen aan hun nieuwe omgeving en nieuwe mensen.
Het is belangrijk dat ze ergens terecht komen waar ze die ruimte ook krijgen en ze op hun eigen manier en tempo kunnen wennen en aan mogen geven wat ze wel of niet fijn vinden.

Kun jij ze dat bieden en wil je graag eens kennismaken met deze leuke broertjes?
Mail dan naar info@zwerfkatboxtel.nl
Dropje en Stinkie zijn gecastreerd, gechipt en geënt.
De adoptiekosten voor hen samen zijn €250

                                 Momo en Appa

Wij zijn Momo en Appa. 

We zijn geboren in April 2021 en samen op zoek naar een eigen huisje.We vinden elkaar namelijk heel lief!Ik, Momo, ben het grijs witte poesje en zal het woord wel even voor ons doen.
Ik vind het gezellig om met je te knuffelen en bij je te zijn. Het is dikke mik tussen mij en mijn opvangmama. Dat kun je wel zien op de foto's. Erg gezellig zo met elkaar.
Ook lig ik graag samen met Appa natuurlijk!

Appa is dus die zwart met witte knapperd!Hij wil ook graag bij je komen liggen maar gefriemel aan zijn lijf, dat vind hij maar niks.
Daar heb je mij dus voor! Ik houdt wel erg van aaien en kruip ook gezellig op schoot.Appa komt er dan wel fijn bij liggen en ik offer me wel op voor alle aaitjes, helemaal geen probleem!

Spelen vinden we ook erg leuk want we zijn nog lekker jong natuurlijk!We zoeken een huisje zonder hele jonge kindjes. Oudere kinderen die Appa respecteren als hij niet geaaid wil worden zal wel kunnen.
We zijn al gecastreerd, gesteriliseerd, gechipt en geënt! Het adoptiebedrag voor ons samen is €250.
We zijn er helemaal klaar voor. Kom je bij ons kijken?Stuur dan een mailtje naar info@zwerfkatboxtel.nl 

                                    Vrouwke en Beau

Vrouwke en Beau zijn moeder en dochter. Vrouwke is een jongvolwassen poes en Beau is geboren in Mei 2021. Ze zijn dol op elkaar en zoeken daarom samen een huisje. 
Omdat Vrouwke zelf ook nog jong is, is ze net als haar dochter Beau nog erg speels. Ze vinden het erg leuk om samen te spelen en te dollen.
Beau is dol op de krabpaal en laat dan ook graag zien hoe goed zij kan klimmen en als een aapje weer naar beneden komt.
Een gezellige dame die erg nieuwsgierig is en van ontdekken houdt. Ook kan ze goed kletsen.
Vrouwke haar lievelingsplekje is in de krabton waar ze graag haar dutjes doet. 's morgens is ze blij om haar opvangmama weer te zien en komt ze al spinnend goedemorgen zeggen. Vrouwke is een zachtaardige en wat verlegen poes. Bij haar gastgezin is ze erg op haar gemak, ze laat zich graag aaien, geeft kopjes en komt graag wat lekkers halen. Vreemden mensen vind ze nog spannend en in een nieuw huisje zal ze dus best even moeten wennen. Maar met tijd en geduld komt dit zeker goed.

We zoeken voor Beau en Vrouwke een rustig huisje, zonder jonge kinderen. Ze houden niet van drukte maar wel van de aandacht van hun eigen vertrouwde mensen. Ondanks dat ze graag bij je zijn, zijn Vrouwke en Beau geen typische schootkatten.

Bij Beau is een hartruisje geconstateerd waar ze gelukkig geen hinder van ondervind. Omdat ze nog zo jong is kan het ook zijn dat zij hier overheen groeit. Als je hier vragen over hebt kun je ze stellen via de mail.

Beide dames zijn gesteriliseerd, gechipt en ingeënt. Heb jij het gouden mandje voor moeder en dochter en wil je komen kennismaken? Dan horen wij graag van je via info@zwerfkatboxtel.nl

Jay en Noodle

                                     (gereserveerd)

Mijn naam is Jay, een mooie rode kater en ik ben net een half jaartje oud. Ze hebben mij gevonden vlakbij een grote schuur waar ik mijn eten en drinken altijd wel wist te vinden. Ik heb nooit veel contact gehad met mensen maar ik leer er steeds beter mee om te gaan. Ik ben nog wel wat terughoudend maar je kunt me in de ochtend altijd wel paaien met een lekker stukje ham of een klein stukje kaas. Dat eet ik gewoon uit je hand. Als ik lekker aan het eten ben, wil ik me al wel laten aaien. 

Oppakken ben ik nog niet zo'n fan van en ik zou het fijn vinden als je dat respecteert. Natuurlijk mag je dat met me oefenen maar dan wil ik je wel eerst wat beter kennen. Ik kom altijd wel naar je toe als ik toe ben aan een beetje extra aandacht. Mijn gastgezin denkt dat ik er wel klaar voor ben om te verhuizen naar een gouden mandje en dat doe ik dan graag met mijn zusje Noodle. 

Het liefste zou ik in een rustig gezin terechtkomen. Ondanks dat ik in het gastgezin behoorlijk wat drukte gewend ben; ze hebben daar 4 kinderen en een teckel, zou het voor mij denk ik fijner zijn als er wat meer rust is. Dan kan ik wat wennen en je sneller, ook wat beter leren kennen. Wat oudere kinderen geen bezwaar hoor maar dan moet je me wel beloven dat ze me op mijn eigen tempo kennis laten maken. Voor het geval je het nog niet wist; ik ben al 2x ingeënt, ik heb een chip en ben gecastreerd. Het staat allemaal netjes in mijn paspoort. Kom je kennis maken? 

Mijn naam is Noodle, een knappe jongedame van 6 maanden met het kenmerkende "schildpad" motief. Ook ik ben bij het gastgezin terecht gekomen nadat ze me hebben gevonden vlakbij een grote schuur waar ik mijn kostje wel bij elkaar wist te scharrelen. Contact met mensen probeerde ik altijd te vermijden en het is dus ook nog steeds een beetje wennen in het gastgezin. 

Ik heb wel de rust gevonden om mezelf aan het huiselijke leven over te geven en te relaxen wanneer ik een lekker plekje heb gevonden. Dat ik nog wat terughoudend ben moet je me, gezien mijn geschiedenis, maar even vergeven; ik werk eraan. Als jullie dat kunnen respecteren, laat ik me al aaien wanneer ik in mijn mandje of op de krabpaal lig. In de ochtend laat ik me net als mijn broertje Jay graag verleiden met wat lekkers, een stukje ham of een klein plakje kaas..hmmmmm heerlijk! 

Ik ben nog geen fan van oppakken maar wat niet is, kan nog komen want ik ben nog jong genoeg om van alles te leren. Spelenderwijs leer ik je wel te vertrouwen. Heb je al een laserlampje in huis? Die vinden Jay en ik namelijk superleuk! Het liefste zou ik in een rustig gezin terechtkomen. Ondanks dat ik in het gastgezin behoorlijk wat drukte gewend ben; ze hebben daar 4 kinderen en een teckel, zou het voor mij denk ik fijner zijn als er wat meer rust is. Dan kan ik wat wennen en je sneller, ook wat beter leren kennen. Wat oudere kinderen geen bezwaar hoor maar dan moet je me wel beloven dat ze me op mijn eigen tempo kennis laten maken. 

Samen met mijn broertje Jay, kom ik jullie levens met veel plezier opleuken. Voor het geval je het nog niet wist; ik ben al 2x ingeënt, ik heb een chip en ben gesteriliseerd. Het staat allemaal netjes in mijn paspoort. Kom je kennis maken?