Broertjes Bones & Clyde

28 april 2016

Goed, deze twee katjes hebben hun naam niet echt mee als je bedenkt dat wij dit stel dit weekend gaan proberen te vangen. Maar we laten ons niet tegenhouden en gaan ervoor! En deze krijgen een andere toekomst hoor.

Bonnie & Clyde zijn kittens van augustus vorig jaar. En zoals het gaat in de kattenwereld, is Bonnie krols en probeert Clyde papa te worden. Dat gaan we dus niet doen hè jongens, foei foei!

Deze 2 prachtige katten worden gevoerd door een hele lieve mevrouw die het allerbeste voor hen wil. Wij gaan ze dit weekend vangen en kijken of ze nog te socialiseren zijn. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan zijn Bonnie & Clyde weer van harte welkom bij de lieve mevrouw. Uiteraard worden ze wel meteen geholpen zodat er niet nog meer katten geboren worden.

Ook de moeder van Bonnie & Clyde loopt daar nog steeds rond. Helaas is zij geen vaste bezoekerster van de voerplek maar we gaan zeker uitzoeken waar zij verblijft. Ook de mama genaamd Shy moet geholpen worden!

Dus mochten jullie de komende weken een gek vrouwtje rondom Stapelen zien lopen en in de bosjes zien rondkruipen: don't worry! Het is Stichting Zwerfkat Boxtel!

7 mei 2016


Bonnie & Clyde doen hun naam eer aan.

Clyde hadden we al snel gevangen maar Bonnie is net wat slimmer.
Voor Bonnie hebben we nu de vangkooi al een aantal dagen op "niet scherp" staan zodat ze even kan wennen aan dat gekke ding.

Clyde is gecastreerd en gechipt door onze lieve dierenarts en heeft vandaag zijn vrijheid weer teruggekregen.
Hij mag weer lekker in de zon liggen in "zijn" voortuin en zijn lieve pleegmama zal hem gewoon blijven voeren.
Wat wil je nog meer als verwilderde kat ?


12 mei 2016

Als je al een jaar Bonnie genoemd wordt, terwijl je toch echt een stoere kater blijkt te zijn, dan begrijpen wij dat je een beetje dwars bent.
Uiteindelijk is Bonnie, nu genaamd Bones, dan ook gevangen, gecastreerd en gechipt en alweer lekker terug bij zijn lieve mevrouw die eten geeft.
Nu kan hij weer samen met zijn broer Clyde genieten van de zon en al het eten dat ze krijgen.
Veel geluk jongens, daar samen in jullie mooie tuin!