Sloopauto kittens

4 juni 2016

We werden gebeld door Karlijn (vrijwilliger) over een nest kittens bij een oud ijzerhandel in Best. Wij doen niet aan discriminatie dus ook katten buiten Boxtel worden gewoon geholpen!
Kom ik daar aan en liggen de kittens dus 4 meter hoog! Een grote berg oud ijzer met daar bovenop 2 half plat gestampte auto's. De bovenste auto moesten we dus hebben. Dan zakt de moed wel even in je schoenen hoor.

Gelukkig waren het een stel toffe mannen daar, wel stoere praat dat de kittens anders hachee zouden worden maar ze hadden wel brokjes gegeven aan moederpoes!
Dus hoppa, Niels klom op de grote berg ijzer en viste alle kittens uit de auto en legde ze keurig in de reismand.

De andere stoere kerel klom bovenop de berg en plaatste daar de vangkooi voor moederpoes. Vanaf het bewakingssysteem ging hij lekker onderuit bekijken hoe moederpoes het deed. En dat deed ze goed! Binnen een kwartier zat ze in de vangkooi! Daarna nog even spannende momenten want kom maar eens beneden met een furieuze moederpoes in een vangkooi.

Alles is goed gegaan en de hele familie is veilig. Enne moederpoes?
We kunnen haar gewoon aaien en haar 5 kittens ook. Komt helemaal goed met deze familie. De kittens blazen en spugen harder dan mama en ze zijn pas 3 weken oud, te schattig gewoon!