Sponsor(s) gezocht voor ons Kittykids project

ONS BIJZONDERE KITTYKIDS-PROJECT IN BERLICUM DREIGT TE VERDWIJNEN. DELEN AUB!!!!!

Ons liefdevolle Kittykids-project in Berlicum zal per januari 2020 moeten stoppen als er geen nieuwe sponsor wordt gevonden. Dat zou ontzettend jammer zijn, want hier helpen dieren en mensen elkaar. Kittykids is opgezet in maart 2019 door StichtingZwerfkat Boxtel, in samenwerking met kattenpension De Kattenburg / Zorgboerderij de Elsburg in Berlicum.

In een speciale woonkamer worden zwerfkittens- en katten van Stichting Zwerfkat Boxtel opgevangen en verzorgd tot ze naar een baasje kunnen. De dieren komen uit de hele regio. Kinderen met een beperking krijgen van maandag t/m zaterdag de gelegenheid om te komen knuffelen en spelen met de kittens/katten, om ze zo te socialiseren. Ook mogen kinderen van de dagbesteding van de zorgboerderij komen helpen en knuffelen. En zo snijdt het mes van Kittykids aan meerdere kanten!

Stichting Zwerfkat Boxtel is naarstig op zoek naar een nieuwe sponsor voor dit prachtige project. De geldschieter die vanaf maart 2019 heeft geholpen om Kittykids op te starten, trekt zich helaas in januari terug. Op eigen kracht kan Stichting Zwerfkat Boxtel, die op vrijwilligers draait en jaarlijks 200 à 350 katten opvangt, de huur van de ruimte en de verzorging van de dieren niet betalen.

Wij hopen dat jullie Kittykids onder de aandacht willen brengen op jullie sociale media of in jullie familie / vriendenkring zodat wij hopelijk een nieuwe sponsor, of meerdere sponsoren vinden waardoor KittyKSponsor(s) gezocht voor ons Kittykids project!!