Sylvester

Sylvester is al bijna een jaar bij onze Stichting. Er werd gedreigd door een duivenmelker hem iets aan te doen dus we zijn hem snel gaan vangen. Door ongelukkige omstandigheden is Sylvester nu bij gastgezin nummer 3.

Sylvester bleek bij zijn 2de gastgezin wel erg veel te drinken en ook kreeg hij daar een oorontsteking. Hij bleek diabetes te hebben. Een diabeteskat heeft 2 keer per dag een injectie met insuline nodig op vaste tijden. Omdat dit niet voor iedereen haalbaar is, verhuisde Sylvester naar zijn derde gastgezin.

 Vervolgens zijn we in een hele medische molen beland met Syl. Zijn oorontsteking bleef terugkomen en dit bleek uiteindelijk een hele grote poliep in zijn oor te zijn, met behulp van Stichting Hanna hebben we de operatie van Syl kunnen betalen. Het was een heftige operatie via zijn kaak en schedel.

De diabetes van Syl is nog steeds niet onder controle, dan weer laag en dan weer heel hoog. Op dit moment zijn we druk bezig om zijn diabetes onder controle te krijgen.  

Sylvester zoekt meerdere adoptieouders voor € 10,00 per maand. Als adoptieouder wordt je regelmatig op de hoogte gehouden over hoe het met hem gaat.
De kosten voor Sylvester zijn redelijk hoog aangezien hij nogal wat medicatie, teststrips, spuitjes en speciaal voer nodig heeft. 
Mag Sylvester extra speciaal zijn voor jou en jouw adoptiekat op afstand zijn?
Stuur een mailtje naar info@zwerfkatboxtel.nl