Willem

2022

Willem, ook wel bekend als 'Buitenbart'.
De naam 'Buitenbart' kreeg hij van Arianne, eigenaresse van Het Katshuisch. Als ongecastreerde zwerfkater kwam hij in 2022 aanlopen bij het Katshuisch. Daar hebben de katten het fijn, zal hij vast gedacht hebben. En bovenal: hier is eten! 
Omdat in het Katshuisch eerder een net zo prachtige Bart woonde noemde Arianne hem Buitenbart. Hij kwam af en aan en liet zich soms tijden niet zien. Tot hij er weer was en Arianne zag dat zijn koppie vol zat met wondjes van het vechten. En wat was hij bang. Ze probeerde hem te paaien met lekkers om hem beter te bekijken en zijn vertrouwen te winnen. Bartje nam deze uitnodiging met beide pootjes aan besloot dat hij dan ook wel zelf over de omheining van het Katshuisch kon klimmen en zijn intrek kon nemen. (foto 1)
Het Katshuisch is speciaal opgericht voor gehandicapte katten en er was helaas geen plek voor Bart. Natuurlijk liet Arianne hem niet aan zijn lot over en zo schakelde ze onze hulp in. Bartje werd door onze vrijwilligers gevangen. (foto 2)
Zo begon Buitenbart voorzichtig aan een nieuw leven. (Lees verder onder de foto's)

Bartje kwam bij ons en van Buitenbart werd hij bij ons Binnenbart. Bartje bleek geen wilde zwerfkater maar een lieve jongen met een klein hartje. Ondanks zijn wat ruwe uiterlijk van zijn leven als zwerfkater.
Bart werd gecastreerd, gechipt en kreeg zijn vaccinaties. Hij verbleef in een gastgezin om bij te komen van zijn leven als zwerfkat en te wennen aan het leven in huis. En dat beviel hem uitstekend!
Met goede verzorging en voeding begon zijn vacht te glanzen en zijn ogen te stralen. 
Na een poos was Bart er klaar voor: een eigen huisje! (Lees verder onder de foto's)

En dat huisje heeft hij gevonden! Kijk eens hoe heerlijk hij het er heeft! In zijn nieuwe thuis kreeg hij de naam Willem.
In April 2023 ontvingen we deze update van zijn baasjes:

Wij zijn zo blij dat 9 maanden geleden Willem (voorheen bartje) een plekje bij ons thuis heeft gevonden. Hij heeft het enorm naar zijn zin en begroet ons elke dag weer met z'n enorm gespin als we thuis komen.

Hij heeft ook maar 2 doelen in z'n leven en dat is urenlang geknuffeld worden en eten. Af en toe gaat hij op avontuur maar is nooit te ver. Als hij je hoort is hij met zijn volslanke lichaam altijd in de buurt. Als er visite komt weet hij zelfs niet hoe snel hij moet zijn. Hoe meer mensen hoe meer kriebels natuurlijk. Met weinig tandjes en een lui oogje verovert hij toch weer ieders hartje. Echt een grote goedzak.